TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 1 Ogos 2011

Salam Ramadhan buat semua...

Hari pertama puasa.... Al-hamdulilah..... Allah masih bagi kekuatan untuk kita semua menunaikan rukun islam yang ke-3 ini....

Dan hari ni juga adalah hari pertama sahabat mama masuk kerja... Tapi bukan satu department dengan mama.... sekali dengan abah..... Jaga2 ..... Sooo my dear friend Suzi.... selamat menjadi warga UiTM Perlis....

Sempena bulan yang mulia ini mama nak ambik kesempatan untuk memohon kemaafan dari sahabat@ semua... sekiranya ada yang terasa atau tersentuh hati dengan tulisan mama....

Kita hanya manusia biasa... dan tak lepas dari bujukan syaitan.....

Sekejap saja dah pukul 12 lebih..... kelas mama blom habis... Insyaallah minggu ni minggu last student masuk LAB..... Next week diorang ada soft skill... so penggunaan alat hanya dalam LAB sahaja....

Lepas ni ... jaga exam la pulak.... part ni yang paling membosankan.... kalau ada member ok la bleh gak ngobrol....kalau tak jadi guard je la..... bosannnnnn...

Cik Min bangun sahur sama2 mama dengan abah pagi tadi..... harap2 Cik Min dapat bertahan sampai waktu berbuka..... Last year Cik Min tak puasa habis.... Harap2 tahun ni habis la ye Cik MIn.....

Nak makan apa petang ni abah belanja..... janji mau puasa sampai habis.....keh keh keh.....

9 ulasan:

hanez berkata...

salam..selamat berpuasa.

hazila berkata...

Salam,
Selamat berpuasa buat Alimaz sekeluarga. Insyallah, raya ni balik Perlis.

Abd Razak berkata...

Assalamualaikum..

Selamat menjalankan ibadah puasa..

zulkbo berkata...

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan..
selamat berpuasa buat sahabat,
Semoga kita dapat istiqamah dan
Allah permudahkan kita semua
untuk beramal di bulan mulia
penuh barakah ini...
:)

shida berkata...

la.. tahniah suzie... dah jadi warga Uitm...

weh... nah aku punya yM baru...
cdabaim@yahoo.com

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

Selamat berpuasa , semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dari sebelumnya :) :)

Lya Colours berkata...

selamat berpuasa =)

fiezaradzi berkata...

selamat berpuasa juga.. moga ia membawa seribu pengertian

mummyseri berkata...

Salam ramadhan al kareem..
selamat berpuasa buat alimaz sefamily di sana ...:)

Link Within

Related Posts with Thumbnails