TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Ahad, 25 Mei 2014

Sukma Perlis 2014

Assalamualaikum. .kawan kawan. ...sahabat sahabat. ...adik. ..kakak. ..abang. ...semua. ..lama tak jenguk teratak usang ni...

Tetiba rasa ghindu plak. ...tajuk macam best. ..hihihi. .boleh dikatakan best jugak la. ....Uitm Perlis kan jadi perkampungan Sukma terbesar. .. lebih kurang 4000 org dok berhimpun bersesak dalam Uitm Arau ni...

Tapi best gak la. ..dah macam pesta dah. ...Nasib student diploma cuti kalau tak lagi sesak. .. yang tinggal student degree ja... ok la ...tapi sesak gak. ..sesak dengan bas besaq besaq. ...

Cuti dua hari tak pi mana lepak ja kat rumah.... malas nak bersesak. ...eh cuma kelmarin ja lepak Jitra cari kain buat baju raya kami semua. ..harap tahun ni siap la baju raya en. Suami dengan anak anak. ...

Dah dua tahun kami tak dak baju raya. ..lagi pun thn ni tempahan baju banyak yang ditolak. ...ambik tempahan tudung dan manik ja...

Anyway banyak lagi nak bercerita sebenarnya. ...harap harap kali ni tak dak la penyibuk nak menyibuk dengan blog aku ni....

Depa kata aku tak buat kerja. ..asyik dgn blog ja...yang depa dok skodeng blog aku ni banyak sangat la kerja nya tu .... macam paria....dok ada. .. dah shohhh p main jauh jauh ....

Okes semua. ..jumpa lagi nnt. ...assalamualaikum. .

3 ulasan:

Etuza Ezawarna berkata...

asalamualaikum..saya masih berblog..ada masa update..agak lama jg saya sepi

Etuza Etuza berkata...

http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html sempena maulidur rasul klik ni ya..salam maulidur rasul

HASRUL HASSAN berkata...

Hari tu ada pergi time Sukma, masa tu masih awal lagi ...

Dah baca?
Jom Aktifkan MyKad

Link Within

Related Posts with Thumbnails