TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 29 April 2011

Hadiah birthday My Mom.

Hahaha akhirnya siap juga baju kurung untuk Tok Didah sempena birthday dia minggu lepas.... Mama ada mintak cadangan kengkawan.... nak bagi apa untuk my mom...

Macam2 cadangan yang menarik yg mama dapat..... thanks 4 u all yg mencadangkan hadiah untuk my mom.... Very nice...

HMmmm pagi2 lagi sampai office dah tak tau nak buat apa.... Rasanya ramai staff yang jaga axem pagi2 ni.... Abah kena petang ni.... Mama dah habis jaga axem ptg semalam..... So tengah free time la ni.... Hmmm ingat nak kena cek balik inventori peralatan2 makmal ukur.... sebab next semester ramai rasanya student part4 Kalau tak silap satu hari ada 4 sesi..... 2 pagi dan 2 ptg... Satu sesi tak tau ada brapa student... Ramai la kot sebab pensyarah dok kalut tanya alat cukup atau tak... elok atau tak...

Pagi tadi abah ada download cerita epik sejarah HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA..... So sambil makan pisang berangan yang mama mintak mak cik kleaner belikan semalam... layan la cerita ni sampai habis.... Ok la jugak cerita sejarahkan... Tapi yang tak syoqnya tak tau macam mana kesudahan ceritanya... sebabnya Merong ni mati ka tidak..... Kalau dlm sejarah dia ada 1 org anak.... Tapi tengok cerita ni macam dia mati ja..... ehtah la....
 Actually jalan crita boley la.....

3 ulasan:

mamalieyna berkata...

waa best la mak dpt hadiah hasil kerja tangan anak..hee~

citer tu kalau tgk kt panggung lebih teruja sbb sound effect bagai kan.. ^_^

shida berkata...

wei.. kan merong tu kawen dgn sapa tah... kira dia tinggai waris la...

NzA berkata...

mesti mak hepi dpt hadiah baju yg sweet tu......

Link Within

Related Posts with Thumbnails