TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 19 April 2011

Selamat ulang tahun kelahiran....


Hmmmm ulang tahun kelahiran siapa ya....... kalau nak tau hari ni adalah besday my mom.... TOK DIDAH....
Mak mama besday dia 19/4/1957... and Ayah mama 20/6/1959....

Ok sapa tau besday mama bila......klu nya dah ada pada besday my mom and my dad....
dapat teka hari dan bulan saja pun tak pa... tapi kalau sekali dengan tahun dapat teka lagi bagus.... heheheheh...

Apa ya nak hadiahkan untuk ibu tercinta nih..... Ada cadangan tak nak bagi hadiah apa.....

11 ulasan:

dinor's family berkata...

selamat harijadi tuk mak alimaz
imah cadangkn hadiahkn tudung...ok tak...?

Ummi Humaira berkata...

salam,

rindunya akak pada suasana rumah kampong gitu...
apa2 pun semoga bonda dan ayahanda 'mama' sentiasa dlm lindungan Allah , sihat sejahtera .

atty's berkata...

selamat hari jadi makcik..semoga sihat selalu.

al-lavendari berkata...

selamat ulangtahun kelahiran bondanya .. tentang hadiah tu, elok tanya dia. nanti beri yang dia tak minat, tak ada makna juga kan !

zulkbo berkata...

salam..
selamat hari lahir buat mama anda
moga mama sihat selalu
:)

NzA berkata...

selamat ulang tahun makcik!!!moga hidup sntiasa diberkati....

apa kata bagi telekong yg brsulam cantik!!!!

Miecyber berkata...

Hepi besday Tok Didah...

China miliki 960,000 jutawan

shida berkata...

beg tgn...telefon

eelobor berkata...

selamat hari lahir buat makcik. semoga terus sihat....aminn

Sharinginfoz berkata...

bagi kain ok juga boleh jahit untuk raya nanti

ainhany berkata...

Salam,

selamat ulangtahun kelahiran tok Didah. Muga terus sihat dan ceria untuk mndoakan anak cucunya....:)
Semuga kehidupan direzai ilahi.

Hadiah...kumpul ramai...dan buat yasin dan doa selamat...emak pasti bahagia punya kita..insyaALLAH

Link Within

Related Posts with Thumbnails