TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 11 Mac 2011

Kisahnya si baby sitter.... Carca Merba satu ofis.


Haku ler tu.... Petang ni Tok dengan Tok Wan askar2 tak der kat rumah.... Derang pi klinik gigi... Tok derang sakit gg..... So ptg ni mama terpaksa jadi baby sitter pulak.... Tengok lah gambar2 ni... carca merba ofis mama tau....  Gambar atas sekali mama kat makmal Waste water....

Tinggal derang dgn Paksu (adik mama)... tulung ngasuh sat....
Kalau tak dak dia mampos nak handle depa tiga ni... Nasib CikMin ada kelas KAFA....


Huh tengok tu apa yang depa buat.....celaru haru biru....


Si Cewad ngantk nak lena....


Ni siCupan suka menemakkan meja kerja mama...... Ada saja yang dia nak buat.... 



Terkangkang semua ada... cewad jugak tak ketinggalan untuk menghabiskan dakwat stampad mama...


Huhuhuhu habis semua cop2 yang ada dia main... sekali dengan tikaq2 dia cop.....

4 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Kreatif melukih esok dia ni

sonata anak kancil berkata...

dasyat - dasyat...depa sedang praktikal kerje tu...

siti murni berkata...

hehe...mau letih jugak baby-sit kalau mcm ni punya gaya nih...hehe

sahromnasrudin berkata...

wow..hebat bakat terpendam depa nie :-)

Link Within

Related Posts with Thumbnails