TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 25 Januari 2011

Hari Inovasi UiTM Perlis 2010



Bestnya depa dapat anugerah cemerlang...... kita bila agaknya ya...... entah ler kerja melas.....hu hu hu.....

Pagi ni masuk makmal sat... tengok tak dak kelas ... terus abah mai ambik pi Dewan Sri Semarak .... daftar nama masuk dalam dewan .. nyanyi dua tiga buah lagu... dengaq ucapan pengerusi dengan pengarah.... Lepas tu tengok org2 yang cemerlang terima hadiah.... Lepas habis tengok depa terima hadiah anugerah khidmat cemerlang... Dalam pukul 9.45 pagi mama ajak abah balik....

Malas tunggu sampai habis.... mengantuk.... lagi pun lepas habis terima hadiah anugerah cemerlang... khidmat melebih 30...25...20 .. ya la kot.... ada lagi hadiah pertandingan 5s.... Alaaaa pertandingan office terbaik... kaunter terbaik.... makmal terbaik.... makmal sains terbaik... dan banyak lagi la..... malas nak tunggu bukan apa.... tak dapat pun anugerah2 tu... sebab apa... makmal kami bukan elok pun selerak dengan kayu .. mesin sana - sini....

SApa nak bagi... affice pulak dok dalam sorang satu bilik.... bilik pulak kecik... tang mana nak kemas nya semua barang office nak kena longgok dalam tu.... Depa pejabat besaq boleh la..... kaubtersendiri pun ada.....

Ok la cukup la merapu takat ni..... nanti kan tak dak sapa nak baca panjang2....

9 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
tak dapat anugerah pun
tak pe kalau saya ni..
janji ada makan-makan
he he..

MOH KEMBARA berkata...

Salam Alimaz, pe habaq?, Lama teman tak mai sini. Kat blok akak tak buleh nak klik kat nama miker, takder link, gi blog org nampak nama Alimaz baru dpt mai sini. Frust kan gi jamuan dan event anugerah kita tak dpt. Bukan salah kita, tp keadaan tak izinkan kita menang.Tak per ler keja ikhlas. Datang makan jer yek?

indahhouse berkata...

Salam alimaz,
Alahai... sabo je la. Memang susah orang nak hargai kita. Kira sapot gak tu, gi makan dan tengok majlis kan?

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm ok gak kan.. tak dpt anugerah.. ada makan... janji keja ikhlas n senang hati

Miecyber berkata...

Semua orang nak yang terbaek....

Uruguay kawal penggunaan internet

cik bebel sentiasa berkata...

terpaksa tunggu sampai habis...huhuhuhuhuhuh

Nida berkata...

Salam Alimaz...

Anugerah tu tak penting.. yg penting kerja dengan ikhlas lagi besar ganjarannya dari Allah :)..

Solehah berkata...

doakan nnt akak plk dpt..amin ya rab..

NzA berkata...

insyallah ada rezeki tu dptlh nnti.....

Link Within

Related Posts with Thumbnails