TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 3 November 2010

Banjir di Kampung Oran Mata Ayer Perlis

Gamabr ni mama ambik dari Facebook member mama yang dok kat KG Oran.... Gambar yang di snap petang semalam dekat dengan rumah Adik mama Angah.... Nasib baik rumah angah tinggi jugak ,.... kalau tak sure masuk ayaq punya lah....

sungai Ngulang dekat dengan KG Oran melimpah.....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuan punya gambaq.... Thanks ya Mak Su Mila.... banyak lagi gambaq... tapi mama ambik lima keping ja.... cukup la tu....Mak Su Mila ni muda setahun dari mama... sekampung dengan mama... sekolah juga sekali... sama2 main netballl masa sekolah dulu....

Sama2 ke Sarawak main netball... Center netball yang lincah.... Tak kawen lagi ni.... hehehhehe... Kalau tak silap dia kerja kat JKR Perlis.... as a technician kot.... entah la tak tanya la pulak..

Mama teka sebab dia ambik civil enggineering masa kat POLIMAS dulu....sama macam I and my hubby....

5 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Cun la Mak su tu....kalau ada adik maunya kita kanen-kanen kan! Eh ke situ pulak!....Sian Akak tengok Perlis...kalau Penang....agaknya hanyut cam tu jer sedar2 dok sebelah Singapore....Minta di jauhkan segala bencana dan malapetaka...Ya Allah!Amin!

mamalieyna berkata...

iisshh memang teruk jugak banjir kali ni ye..kedah pun kena, seb baik kg eina tak kena! seram lak dgr ada kematian berlaku..huhu..hope semua kembali normal! tp yelah nak msk bulan doblas ni, musim tengkujuh kan..huhu..

ainhany berkata...

eh eh..awat cepat sagt bah nie mai kedah?? tak tunggu ganu ngn ktan dulu...apakah ini yg terburuk buat masa ini??? Semuga selamat...

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

banjir sket2 cenggini..best gak nak jalan2 meraduk air..hehe

Tp kalo banjir besar..takut pulak..tambah2 dkt ngan kawasan pencemaran, ngee

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

saja boring2 search kampung oran kat gugel, jumpa pulak gambaq maksu mila... terus klik ke blog ni... asai kampung orang jugak, sekolah oran jugak (^___^) salam kenai.. hehe (^___^)

Link Within

Related Posts with Thumbnails