TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 2 November 2010

Anugerah dari Nina Syakina....



Thanks ya Nina.... Ya ka ada harapan.... hehehehhe anyway mama tak tau nak kata pa.... Dah org bagi ambik saja.....

Kena bagi ucapan penghargaan buat Nina ni....

1. Kenapa suka blog orang yang bagi award ni?

Sebab Nina ni frienly...... dah banyak kali I dapat award dari Nina.... lagi satu kat blog dia ada love ari kumtuman rose lagi..... 

2. reaksi selepas mendapat award ni?

Suka sesangat... maklum la org hargai kita ... sapa tak suka kan......

-----------------------------------------------------------------------------------------------

MAma nak bagi award ni kat.... mereka2 ni.... sila la ambil ya.. jangan memalu...

  1.  Etuza.
  2. KAk ina KL
  3. Zulkbo
  4. *MaMaLieYna*
  5. WATIERMANLIFE
  6. relevan Sokmo
  7. CINTAMANISZ Lite
  8. Perjalanan yang singkat

5 ulasan:

nina syakina berkata...

thanks sbb sudi amik... huhu... hope supaya blog alimaz kembara terasing nihh terus maju, success!! hihi

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Dik Alimaz....Jazakumullahukhairan kasiro......datang2 terus dapat anugerah!!!Tq ya!

Abd Razak berkata...

Salam...

Terima kasih bagi anugerah kat saya, nanti saya tampal kat blog ya!

mamalieyna berkata...

oooh ada award lah! maceeeh ingt kita! hehe.. ^_^

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

Eh...wahhh!!
tak sangka laa..cintamaniszlite pun masuk list dpt award ke??
Tima kasihhh...

Link Within

Related Posts with Thumbnails