TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 16 Ogos 2010

Tengok Cerita syok kat Tv on-line


Sapa sapa  yang suka layan Tv secara  on-line bolehlah ke alamat web ini Website TONTON (http://www.tonton.com.my) . Website ini dibina oleh Altmedia dan mempunyai kandungan siri tv, drama, berita dll daripada rangkaian Media Prima.kalau dah media prime mestilah TV3, NTV7, 8TV dan TV9. kan.....


Tujuan utamanya untuk mereka yang terlepas cerita-cerita faberat la....kat tv tu boleh tengok lain .

Nak tengok kena la daftar dulu tapi jika anda sudah mempunyai akaun dengan mana-mana  stesen Media prima ....Login terus...serupa saja....

Tetapi dia masih dalam peringkat Percubaan ...ada la sikit benda yang tak kena...


4 ulasan:

penjejak maya berkata...

salam,

jarang nengok rangkaian media prima tu hehe..

al-lavendari berkata...

daftar tu ada kena bayaran tak ?

kak ina kl berkata...

salam dan selamat berpuasa..akak tak cuber lagi benda ni..

blueCITY® berkata...

salam,
oooooooooo ada erk. tapi mesti slow dan putus sebab line celcom berukbend saya slow cam siput sedut, huahuahua..
sebab tuh susah sgt nak online kalau kat rumah, kat opis lak kalau free jer la kan kan lalalala...

tengok tv 29 inci kat umah jer heheheh

Link Within

Related Posts with Thumbnails