TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 20 Julai 2010

Woi ...dah lebih nie...

Ini untuk pengajaran saja jika anda tidak suka  jangan tengok...

kira nie dah terlebih minah 'sekor' nie...apa punya baju dia pakai....baik berbogel saja...tak dak maruah sungguh .....buat rosak ...'imej' baju kurung saja

'

'

'

'

'

'

'

'

'

* sendiri mau ingat la ....kot...kot jadi apa-apa....muahahaha.....*

Sumber:cni







17 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Perempuan ke maknyah tu!!

mamalieyna berkata...

huh...memang terlebih sudaaah ni! sakit hati pun ada tengok ni..buat malu kaum jer..aduhaii..

kakcikseroja berkata...

Kakcik pun dah tengok gambar ni pagi tadi dan tersangat hairan, apakah tiada langsung rasa malu di hatinya? :(

eelobor berkata...

dia panas ler... x de ekon

yangbaik berkata...

salam,
hmmm... yang turut dapat saham tukang jahit, apasal tak letak lining...tukang jual kain pun satu hal...buat kelambu boleh la tu...heheheh

nj berkata...

MELAMPAU!!! cantik sangat kut body dia...sampai nak tunjuk segala...nauzubillah....tiada segan silu ke berpakaian sebegitu?? gi kenduri kahwin lak tu...ramai org2 tua dsbnya...teruk tul lah minah ni!!

Azmiezas berkata...

Astaqfirullahhalazim..

relevan berkata...

Hish..kat kenduri kawin nampaknya tu..

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

saya ada kain langsir lebih.
kalau dekat boleh bagi..

ct odah berkata...

mak ai..nmpak spare tyre skali...hahha...agak2 la

INNA AB berkata...

muahh..muahh...muahh..mau-mau....issh..msti mak yah ni..tak pon..dia memang gersang..nk mnta di ehem..ehem...memang terokkk...

POSH76 berkata...

ni jenis free hair ada gak jumpa pakai tudung tp pakai baju jarang takde lining alamek huhu

sI tEDI berkata...

dia lupa nak pakai lapisan dalam. kesian dia. :))

fikaryna berkata...

ei..gelinya..kang tambah ngata..ops! badan tak lawa simpan la..

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

ni hang amik sendiri ke gambo ni??
adeii..mmg ler pakai baju tp ya Allah..baik takyah pakai cenggitu. Pakai je bra kaler pink tu..

Nampak mcm sopan ler..pakai baju kurung moden..tp kalo dh macam tu..aduhaii..

CuTeMiUt78 berkata...

oopsss... melampau2 la plak.. betul tu.. baik takyah pakai baju

zulkbo berkata...

salam..
apa ke fesyen ni?
orang tak malu je pakai
cenggini..cina, omputeh pun
malau nak pakai..

Link Within

Related Posts with Thumbnails