TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 21 Julai 2010

Hari Kecemerlangan Sekolah Kebangsaan Oran...

Photobucket

Cik Min sebelum kesekolah...muka TOYA....kui4..

Photobucket

Perasmian.. Oleh Rejab FI

Photobucket

Beratur untuk ambik hadiah....

Photobucket

Cik MIn terima hadiah... Piala ja dulu depa bagi buku...

Photobucket

Atucara majlis....

Photobucket

Photobucket

Selepas terima hadiah.....

Photobucket

Bergambar dulu dengan CIk MIn .. mama kena balik office sebab mama ada kelas....

Photobucket

Tempat ketiga ja.......

Photobucket

Sempat lagi abah dok gomoi anak kesayang dia tu.....

Photobucket

buli...buli...

Photobucket

Tiga sekawan cemerlang.... Alif....Cik Min...Anas.... derang ni berkawan rapat satu kelas disekolah..... Alif tempat pertama... Anas tempat Kedua dan cik min tempat ketiga dalam kelas..... Tripple A gelaran mama dan abah bagi.. sebab nama derang bermula dengan huruf A... Alif... Amin dan Anas

6 ulasan:

al-lavendari berkata...

cik min macam imam muda .. aura sapa dia ikut tu ?

fikaryna berkata...

cik min dah la tinggi..ensem..pandai..ish2..huhu..

anak sape la tuh? hehe..

kakcikseroja berkata...

Segak Cik Min ni..:)

Watierman, rmanbkr berkata...

Tahniah ya Cik Min....wah dapat piala lagi....tu baru anugerah...dah agak dah besar jugak anak korang ni ya...sebab baru darjah satu...dan sebijik muka abah dia!!!! Tahniah buat both proud parents juga!!

sI tEDI berkata...

kenapa tak senyum cik min?

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. tahniah tuk cik min...

Link Within

Related Posts with Thumbnails