TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 2 Julai 2010

Senyum Kambing 02/07/2010

Di sini

8 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

Salam akak,

tula ...dah jadi macam trend plak kan ?..

Iza berkata...

Salam....
Sila ambil award akak di Teratak Usang,tq.

http://azilas.blogspot.com/2010/07/ada-award-lagi.html

Perlis dok kat nama? kenai tak blog melur mewangi di ujung laman?

kakcikseroja berkata...

Takkan setakat naik bulu roma je? :(

Yunus Badawi berkata...

Antara tanda2 akhir zaman.

Azmiezas berkata...

ye lah, semalam pun akak dengar kat radio, katanya average per month/60 orang,..banyak tu!!..Nauzubillah..

kak ina kl berkata...

salam..entahlah tak berani nak komen panjang-panjang...semuga benda ni tak terjadi kat keturunan kita.

zns berkata...

mmm...macam macam2 sekarang ni...tu belum masuk lagi hal yang ikut lelaki ke Indon..

en_me berkata...

ingatkan benda lain yg naik.. uhuhu

Link Within

Related Posts with Thumbnails