TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 23 Julai 2010

Chicken Chop di Restoran Mee Rebus....

Petang semalam balik lewat lagi... mama dengan kelas Survey dan abah hantar Cik Min mengaji al-Quran.... 

HAbis kelas mama dalam pukul 6.30 ptg.. ngam2 dengan Cik MIn habis mengaji al-Quran.... Lapaq perut tahap maksima... abah call ajak makan dekat restoran simpang masuk UiTM ... Restoran Mee Rebus nama dia....

Mama merempit dengan motor.. abah drift dengan kereta sekali Cik MIn ....Macam berjanji masa bercinta pulak....heheheheheh

Jangan percaya pada mata itu....hahahahahah.... Jom makan..

TEka sapa belanja..... Huh dah sah2 mama yang kena belanja kan....

Cik Min kalau dengan chicken chop serah kat dia la.... dah mmg peberet6 dia...

Ok la boleh tahan.. harga dia kalau tak silap dalam RM 7  kot... tak tanya la pulak....sekali tapau ayam tiga ketul untuk Cewad.. Cuteri dan Cupian kat rumah.... Tok Chik dengan Tok Wan Cewad kami tapau Mee Rebus saja,.... 

Semua sekali RM 43.50... erkkkkkk mahal gileeeeeeeeeeeee......

6 ulasan:

kakcik berkata...

Janji makanan kat restoran tu halal dan tidak ada unsur2 syubhat, kan? :)

NICK IRFAN berkata...

wah! sedapnyer kak! hehe tp agak mahal jgk ek? ape2pun have a nice day kak! :)

etuza berkata...

Salam..wow!! sedap tu..iaylah sesekali ke restoran bawa anak2..gembirakan mereka dgn kasih sayang. terima kasih masih kunjung laman etuza warna kehidupan.

nj berkata...

alimaz...lama dah tak makan chicken chop tauu....nak buat mesti tk jadi mcm kat kedai....

blueCITY® berkata...

salam

heheheh
makan2 bersama org tersayang paling bestkan juga
zaman la ni kena tahu memilih makanan2 dari rest yg halal bak kata kakcik tuh...

tadi juga makan fish n cip kat rest noodles hahaha

nza berkata...

sedap tu...skrg gitulh, skali masuk mkn mmg abis la duit...tu pn kira ok la.....

Link Within

Related Posts with Thumbnails