TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 26 Julai 2010

Shopping2 di awal gaji sambil melawat PC FAIR

Salam...Cerita hari Sabtu 24hb Julai 2010...

Macam biasa hujung bulan di awal gaji acara wajib adalah membeli belah... Kali ni bawak Cik Min dengan Cewad  sebab  Cuteri dgn Cupian sekolah ganti hari raya..... Tak pa bulan depan bawak Cuteri dengan Cupian pulak sebab bulan depan Cik Min pulak sekolah ganti....baru lah fair

Photobucket

Sebelum tu singgah makan dulu dekat nasik kandar pokok petai...

Photobucket

Acara soping moping macam biasa Cewad mesti dalam troli... kalau dulu Cik Min la dalam troli sekali la ni dia pulak tukang tolak troli....

Photobucket

Dah penuh troli....barang pakai sebulan la macam biasa...

Photobucket

Abahmasih ada masa melawat barang ketukangan dia...

Photobucket

Hahahahahha lebih murah dari bulan lepas.... 

Photobucket

KAt luar ada PC FAIR... baru tengah bukak....

Photobucket

Bekenan la dengan lappy putih tu..... tapi nak beli kat PC FAIR mmg takut...

Photobucket

Cik Min dok belek2 apa yang dia bekenan entah....

Photobucket

Photobucket     Ok dah menjamu mata dan menabung kat tingkat atas turun bawah menabung kat bawah pulak.... sampingan untuk Cik Min dan Cewad... roti Garden.... NAk beli Cheese cake tak dak la pulak....

Photobucket

Snap je kek yang ada.... sedapnya kek coklat...

Photobucket

Ok time to balikkkkkkkk......sat g nak pi ambik Cuteri dengan Cupian pulak.....Lepas tu nak terus balik rumah Tok Didah... tidur sana....

3 ulasan:

sI tEDI berkata...

woww weeee! jalan2 berbelanja dapur :))

kakcik berkata...

Sekarang ni kalau bukan ratus2 RM terbang, bukan shopping la namanya. Kadang2 tak penuh pun troli, tapi ratus2 juga kena bayar.

KakAsma berkata...

salam Ina,
akak paling takut bab soping moping nie..eee terlebih bajet nnti pening..tapi tengok Ina belanja glruup telan air liur..kalau akak camgitu dah kena soal siasat..hihihi

Link Within

Related Posts with Thumbnails