TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 28 Jun 2010

Shopping c-Mart lagi.... perabih det gaji... Jumaat punya cerita..

Salam.... dah 3 hari tak post mengepost ni.... biasa la cuti mmg paling sibuk.... dalam sibuk tu  sempat lagi menyopping.... 

Hari Jumaat askar2 sekolah... Cewad tak bangun lagi tidurnya biasa la dah tidur pun pukul 12 malam... nak bangun awal mendanya... 

So tinggalkan Cewad dengan Tok Wan.. kami keluar beli barang dapur sikit untuk masak tiga hari cuti nih.... Beli sekali senang malas dah kluar banyak kali...

 Lepas hantar balik barang dapur abah ajak pi soping C-MArt... mama on jer... Soping sapa tak nak... nak pulak sebulan sekali ja.... heheeh tapi kalau ada barang yang perlu kena soping jugak tengah bulan pun....


Photobucket

Belek2 baju Cuteri... tak beli pun eksyen ja...

Photobucket

Belek2 kasut mama lagi.....

Photobucket

Haaaa kan dah boleh sepasang sapa suruh abah brenti kat sini...... heheeh abah bayaq...

Photobucket

Try cuba test baju batik untuk abah mesyuarat.... mesyuarat apa jangan tanya la no... biarlah rahsia... sapa tau dok sengap...

Photobucket

Lepas habis kat dalam C-Mart belek pulak kat luar tu.... baru setengah jam soping dah penuh troli... Abah nampak pulak Toys yang harganya boleh bayar deposit dua biji MyVi ni...

Photobucket

Haaaa yang ni mama suka...kalau nak beli bagi Cewad....ekekeeeke 3 ribu tu....

Photobucket

Hahahahaha nak jugak begambaq dengan predator ni... eeeeeee huduh..

Photobucket

Hat ni ketegaq dah kata jangan sentuh saya nak jugak dia pegang....

Photobucket

masuk sat butik sebelah kedai toys tu... cantik2 baju... mama bekenan yang ni.... RM 160... tengok gaji bulan depan kalau ada lagi la baju nih.... Tak pun buat sendiri la jawabnya..... lambat la boleh pakai...

Photobucket

Mama lepak kat butik... abah lepak kedai PC... beli mouse.... ish nafsu nih suka pulak dengan net book nih..... kalau kaler putih lagi mengancam.... 

Photobucket

Dah habih belek kat atas turun bawah la pulak.... singgah beli kek dua potong.. then mama singgahbutik bawah pulak... belek2 rambang mata tengok baju cantik2.... 

Photobucket

Ok dah habis belek tengok dan ushar.... trilo pun dah penuh... balik la apa lagi ... pi terus ambik askar2 di sekolah ler....

Photobucket

Ni dia cheese cake yang mama beli satu untuk abah ... satu untuk mama.... cheese cake tak leh makan banyak... muak....

6 ulasan:

kakcikseroja berkata...

Walaupun berpakaian sukan, maintain kasut TOMIT TINGGI tuuuu... :)

Watierman, rmanbkr berkata...

Hrmmmmm kalau bawa askar maunya 2 ke 3 troli...kan!.....wah baru nak jemput makan cheese cake akak..dah makan pum tu....!

Izan Ishak berkata...

salam alimaz...xleh nmpak shoubox, kena tutup ngan gambar2..
waahhh...best2 soping berdua2an ye~ cantiklah baju tu, dah nak dekat raya...beli jgn tak beli~

Abd Razak berkata...

Salam...

Belikan saya helicopter tu boleh?

Hehehe...

zulkbo berkata...

salam..
pi cmart ka..
ingatkan gambaq tu
kat padang besaq..

relevan berkata...

Kasi perabis takper..bulan depan ada gaji lagi..

Link Within

Related Posts with Thumbnails