TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 25 Jun 2010

Lawak kasar..... facebuk punya cerita

Satu hari aku online facebook..tegur sorang mamat ni.tak la ensem sangat.tego simple ja..mudah ringkas dan padat..saksikan drama ni..

"uit"


"apa uit uit??tak reti bg salam ka??kafir ka?"


"tak reti.aku reti bg buah pedih ja..ngaa..nak uit pon takleh..bukan nak rogi pon"


"rogi ka tak rogi aku peduli apa??ada aku kesah"


"hai..garang..keturunan rimau ka??kira nak terkam orang ja ni"


"ni tunang dia la sial! lu pesal kacau tunang aku"


"oo yaka..mana aku tau..tak tulis kat dahi..ni pon tunang dia jugak.aik..camna kita leh kongsi tunangan ni??"


"bu###!! ingat aku main2 ka?"


"ya..hang tak main2..aku tau..hang dipermainkan..aku lak ingat nak ajak tunang hang main tadi"


"ce$#&*.. tutt tutt tutt tutt tutt!!!nama elok elok boh nama cina!!lu ada mana?"


"tadi aku duk main buai2..sekarang dalam baju tunang hang..aku kan sekuntum bunga cina."


"ba*^$*@!! aku tanya elok elok ni??ada mana??jum jumpa baru lu tau sapa aku!!"


"sekarang takleh..aku atas ranjang..kalau hang sanggup tunggu takpa la..paling kurang pon 3 jam la.."


"si@&!! cakap la elok elok ada mana??jumpa jumpa kalau berani..angkut la geng lu..simpang mana??"


"tak berani..aku tak dak superpower lagi nak berdepan dengan raksasa gendorowo cacat macam hang..simpang depan bilik tunang hang"


"ba&!%!! cakap pon tak guna dengan lu ni..lu reti bahasa ka x setan?gua cakap lu ada mana??."


"tu la..sebenarnya aku bukan reti sangat cakap dengan kangkung diparit macam hang ni.aku reti cakap ngan manusia biasa ja..ni pon aku gagah2 ja..ingatkan hang tak paham tadi."


"tutt tutt tutt tutt dan tutt.."

Aku kena maki..dia reti keras..aku pon reti keras..dan keputusannya..tahniah!!aku berjaya mendapat block user lagi..ahaha..padan muka aku!lain kali..bagi password kat pasangan anda lagi..aku yang jadi mangsa

Sumber pecah perut

9 ulasan:

Wan Perlis berkata...

ahaha ni dialog kawan saya, acong

al-lavendari berkata...

tahniah kerana muncul di blog-gempaq.

kakcikseroja berkata...

haiyaaa... itu maca punya olang pun ada ka???

zzanyy berkata...

hahaha kecoh

Fieyda berkata...

ya la ni ayat acong .

zulkbo berkata...

salam..
ha ha..
hebat hampa
bergadoh no
sema pompuan
punya pasai..
he he

Yunus Badawi berkata...

Salam.

Kasar betul bahasa mamat tu. Mcm ni punya org pun ada.

relevan berkata...

Kasi gempar ni..

etuza berkata...

Alamak..kasian alimaz..tak apalah ya anggap ianya perkara mematangkan kita dan memaniskan iman. sabar tu indah.

Link Within

Related Posts with Thumbnails