TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 21 April 2010

Jom pakat tukaq kereta.....

Tarikh:20/04/2010
Masa:pagi...emmdekat tengah hari jugak...
Tempat:Depan BPF
Perkara:Serbu Maria mercedes....muahaha...saja tengok kereta yang Abg Abu Yazid nak 'test drive' ok..ke tak ok...Bang bu minat pulak kat 'Maria' ...nak tukar ngan Perdana V6 dia la nie...


jeng..jeng...Pengurus Pasukan Bola Sepak UiTM, Perlis yang telah membawa team mara ke peringkat Separuh akhir .....ohh..patut la sebab banyak penaja kat baju tu...


Abg Abu yang berbaju hitam tu ...yang lain saja pakat bagi ramai saja...


ohh...dua sahabat yang tidak mau ketinggalan dalam soal bergaya.....


Sabor...sabor Pak cik din ...mungkin giliran kita di lain waktu ...yang mendatang...


ya..antara mereka yang hadir bagi memeriahkan lagi acara...

8 ulasan:

Werdah berkata...

Salam Alimaz,

Jom pakat tukar kereta! bestnya jika dapat Mercedes.

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Dik..ni mai nak pakat sama....ingat kecik...besar..tak berani lah pulak...Akak bawa boleh..nak masuk side parking tu yg masalah.....tambah kalau besar2 cam tu....ingat nak himpun dut beli smart for2 cukup kot!kecik sikit!hehehe....ada hati gak tu!

Azuan berkata...

mazda! mazda!

fikaryna berkata...

teringin jugak!huhu..

atty's berkata...

jom pakat2 kita tuko..nak gak merasa pakai merc

Abd Razak berkata...

Salam...

Saya nak tukar juga..:):)

relevan berkata...

Jom tukar kereta yang tidak mengunakan minyak..

Diarihatiku1976 berkata...

kalo keter kecik nak berpakat gak.. ni keter besaq .. ak mampu den.... ahhaksss..

Link Within

Related Posts with Thumbnails