TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 20 April 2010

Hari Isnin punya hal....

Pagi dalam pukul 9 sampai 10 pagi.

Photobucket
Mama ada taklimat peperiksaan akhir April 2010...Di dewan Kuliah 2... mau tak mau kena pi juga la...Walaupun dalam fail meja mama tak dak tertulis juruteknik kena jaga exem ... kena juga la walaupun relapaksa orang kata....
WALAU SEDIKIT TETAP MEMBANTU...HEHEHE moto dia...

Photobucket
Taklimat yang sepatutnya diberi oleh DR Q....

Photobucket
Kena daftar ni...NAnti boleh masuk dalam SKT....

Photobucket
Antara kengkawan yang hadir...

Photobucket

Photobucket
Huh Kak Liza makmal kimia...janji nak masuk sekali alih-alih dia yang masuk lewat....heheheh


Tengahari pi ambik askar-askar sekolah...
Photobucket
Cuteri dapat baju baru dan beg baru...bukan main seronok lagi dia....

Photobucket
Huh cukai lagi....


Petang hantar Cik Min mengaji al-Quran.
Photobucket
Letih sampai tertidoq dia...

Photobucket
Tempat Cik Min mengaji...

Photobucket
Balik mengaji pukul 5ptg.... apalagi kalau bukan aktiviti berbasikal keliling kampung.... sekali terlanggar batu tajam pecah pulak tayar basikal Cik Min....

Photobucket
Kesian tengok...muka sedih tak boleh naik basikal tayar pecah...

Photobucket
Abah bukak tayar bawak pi tukar kat kedai Arau.... Kedai ni jugak basikal ni dibeli...

Photobucket
Haaaaa dah tersimpul senyum tu..maklum lah dah boleh mengayuh semula....

Photobucket
Ni Cupian dengan beg baru dia...baju pulak dia buang dari dalam beg pi buh tang mana tak tau....
Sila abaikan dekorasi pen kat almari tu ya....

14 ulasan:

Werdah berkata...

Salam Alimaz.

Alhamdulillah dalam kesibukan dapat juga belikan Cuteri baju dan dan baiki basikal Cik Min. Tentu bahagi anak-anak dan mak ayahnya juga. Semoga Alimaz sekeluarga dirahmati Allah Amiin.

Terima kasih dtg blog kak.

Boleh tak kak nak minta Alimaz buat comment ni pop windows jadi mudah sikit nak baca sambil komen. Harap bolehlah ya!

fikaryna berkata...

kak..nak puji ket..mata anak2 lawo macm abh nya..hik2..

Liliyuli berkata...

hehehe..seronok tengok aktiviti keluarga incek..

relevan berkata...

Salam Alimaz..bagus keluarga bahagia..

nj berkata...

alimaz...
bestnya aktvt alimaz sekeluarga...lama tak bakar ikan mcm tu...huhuhu...lama dah tak gi AVON...sabar...sabar...

maiyah berkata...

salam.. askar2 yg cumel2.. sronok kalo byk aktiviti ni kan

sI tEDI berkata...

jaga pekse ke? he he he he



cuteri dok tayang baju baru no..

mamai berkata...

ternampak nama saya tadi tapi kenapa tak dapat surat untuk ke taklimat tu yer hehehe

Che' Pit berkata...

waa patutlah bocor tayar.. dah botak benar dah, hehe.. nasib baik takde pape

Solehah berkata...

comelnyee anak2 akak..

Fakhrur Razi berkata...

hohoh bler la nk merase ad anak XD

NICK IRFAN berkata...

eh! wah! comel2 anak akak ek? hehe akak ni keje ke study lagi kak?

shaniza berkata...

Salam...
Dunia anak2 memang menyeronokkan dan tk perlu fikir hal dunia yg memeningkan..

p/s terima kasih sbb tinggal link di blog http://kemahiranhidupshaniza.blogspot.com/

Blog utama terpaksa tutup n buka blog baru... http://duniacik.blogspot.com/

Sesumpah berkata...

comel2 semuanya ;D

Link Within

Related Posts with Thumbnails