TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 16 Februari 2010

Cermin mata baru dah siap....

Tarikh: 11/02/2010
Masa: Rehat Tengahari
Tempat: Inva Optometry Kangar Perlis
Perkara: Pagi dapat call dari kedai cermin mata..... Depa kata cermin mata dah siap.... Tunggu pa lagi balik tengahari tu pederas pi kangaq la.... Mana mau tunggu2....


Kedai ni la mama dok buat cermin mata..... kiranya dari dok sekolah dulu la ni..... Dulu bulih la ada diskaun untuk student la ni kena la bayaq full..... Tokey kedai kenai dah.... Tak gaduh dok habaq nama pa..... Dia mesti tau punya... sama ada mai nak buat cermin saja atau mai nak cek mata.... Tak pun mai nak buat semua baru...



Cheeeewah testing one two three..... Mama buat yang ikut cuaca.... cermin gelap kalau cuaca panas.... Depa suruh buat hat tu sebab mata mama selalu berayaq tima panaih....



Hat ni abah punya spek.... Dia biasa ja habuan tak bagi silau mata masa bawak kreta.... Dia pun bukan suka nak pakai cermin mata nih... Dah nak buat gena dok bawak kreta tak brapa nak nampak.... Tambah time malam... lagi la silau....



Hheheh ni bukan apa sebagai bukti pembayaran saja.... Habih jugak la sebulan gaji.... Tak bulih jadi nih kena klaim nih....



Dah bayaq pa lagi... Jom bali la... Sat g nak pi kerja plak....
-------------------------------------------------------------------------------------
*Ada sapa-sapa yang pakai cermin mata dak... Angkat mouse....*

3 ulasan:

nza berkata...

cantikx3...

sonata anak kancil berkata...

sebelum tahun baru dah buat satu ....dekat2 nak tahun baru kedai cermin mata tepon lagi..mai datang ambik yang ke 2....alahai tak sempatla nak ambik sebab dah nak cuti sangat2...lepas2 ni gi ambik...buat 2 - senang gilir2...tukar cermin pun cecah 1k gak!

Alimaz : apa2 pun - cantik spek itu!
( saya rimas pakai spek ni...apa nak kata kan...)

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

akak pun...rabun tu takler sgt. Tp tak guna spek pun..

Cuma sama ler ngan suami hang...silau tu tinggi. Bkn malam je..kalo time mentari memancar tu pun..hmm.
Siang2 guna spek cekelet aje, hehe..
Malam2 suami ler yg memandu kalo perjalanan jauh2, ngee.

Link Within

Related Posts with Thumbnails