TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 21 Oktober 2009

Pizza HPA...

Pizza HPA yang dinanti-nantikan oleh para pengedar HPA telahpun mula beroperasi pada 17 hb Oktb 2009 bertempat di Lagenda Heights Sungai Petani.
Waktu perniagaan juga adalah sama seperti rangkaian restauran HPA yang lain iaitu bermula jam 9.00 pagi sehinggalah jam 11.00 malam.








Sumber:http://www.smartpurnama.com

10 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. bagus la ya.. dah ada pizza plak

sI tEDI berkata...

set untuk satu orag rm 13.75? erhmmm....

Solehah berkata...

wah..tahniah tuk hpa..

Atiqah berkata...

dh de pizza? wah bestnye

ida berkata...

tahniah tuk HPA.semoga HPA dpt membuka lebih byk lagi cawangan di seluruh malaysia.

Ahliahnizam berkata...

Al-hamd .. tumpang bangga dengan satu lagi produk orang Islam.

Tapi bila agak2 nya HPA nak bukak branch kat Kuching ni yee ? ;)

Watierman berkata...

Kenapa set per individual tu RM...agak mahal tu..jika dibandingkan dengan Pizza Hut...

^inas^ berkata...

huhu free promotion ke ni

tp mmg nmpk cam best..

blueCITY berkata...

salam alimaz,

alahai dulu radixfc, ni pizza lak, tapi semua kat utara sana
bila nak ada kat selangor ke ? or kawasan2 lain
hukhuk...

jom bantu islam, siapa lagi kalo bukan kita melayu kan

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

wahh...ini sudah bagus. kalau harga kurang sikit, lagi bagus.


kat central tak de lagi ker?

Link Within

Related Posts with Thumbnails