TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 22 Oktober 2009

Untuk pelajar Universiti


TM melangkah setapak kehadapan lagi dengan memperkenalkan Streamyx GradPack iaitu pakej khas untuk para pelajar Universiti dan juga Kolej. GradPack yang ditawarkan sehingga 31 Disember ini menawarkan dua pakej khas untuk pelajar.

Pakej yang ditawarkan oleh GradPack adalah 384Kbps pada harga RM50 sebulan, dan juga 1Mbps pada harga RM100 sebulan. Pelajar yang mendaftarkan pakej ini akan mendapat modem percuma, ID khas untuk Streamyx Zone dan juga sebuah tshirt khas TM-Manchester United.

Untuk mendaftarkan diri, pelajar hanya perlu membawakn kad matrix ke sebarang TM Point diseluruh dunia. Selain daripada TM, Celcom turut sama menawarkan pakej Broadband untuk para pelajar pada harga RM50 sebulan.

3 ulasan:

Solehah berkata...

ait..tak aci btl..pakej org keje semurah tu takde ke..hisk2..

CuTeMiUt78 berkata...

eemm... klu bukan pelajar tak blh kan..

mamalieyna berkata...

hoho..kita dulu takdak pun camni...tp ok la..takla leka layan tenet sgt..kan3x.. :)

Link Within

Related Posts with Thumbnails