TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 10 September 2009

Koleksi Lawak


Amin baru saja tersedar setelah menjalani pembedahan, dan dia melihat ada dua orang pesakit lain yang berada di wadnya. Dengan rasa lega dia berkata : Syukurlah, semuanya sudah berlalu...

Jangan terlalu yakin, kata Akbar yang tidur di sebelah kanan tempat tidurnya. Kelmarin mereka meninggalkan gunting di dalam perutku, dan aku harus menjalani pembedahan sekali lagi....!

Yusril yang berada disebelah kiri tempat tidurnya menyela :

Kelmarin dulu, aku juga mengalami pembedahan ulang kerana mereka tertinggal sebuah perkakas pembedahan di dalam perutku..

Tepat pada saat itu, Doktor muncul di depan pintu dan berseru :

Adakah sesiapa yang melihat handphone saya?...
----------------------------------------------------------------------------------------
*kacau..macam nie semua lupa.....*

4 ulasan:

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

hahahaha...(besar bunyiknyer tadik)

xyah jadik dokto lar camtu...takut owg dibuatnya..

sI tEDI berkata...

ekekekkekeeke... ade ke hospital macam tu.. masaklah org yg masuk situ... ekekekeke

birU berkata...

kalo nak tahu, call jer no hp tuh, sure bunyi lam pewot tuh, wakakakkakak

salam aidil fitri
maaf zahir & batin

ibu_umairah berkata...

ho..hoo...pastikan kita tak kan jumpa doc mcm itu!!lariiikkkkkssssssss

Link Within

Related Posts with Thumbnails