TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 10 September 2009

Google....lebih besar

Tengok pagi tadi ada kelainan pada Google.... ia memperkenalkan kotak carian yang lebih besar daripada sebelumnya kepada semua pengguna.

Kotak Carian Google Dulu Dan Kini

Walaubagaimanapun, masih terdapat beberapa pengguna yang masih melihat kotak carian lama, dan ada juga sudah dapat melihat kotak carian yang baru, yang mana lebih besar dan menyediakan lebih ruangan untuk ditaip. Kotak carian baru memaparkan teks dengan lebih besar berbanding sebelumnya, selain memaparkan kata kunci carian yang berkaitan dengan saiz lebih besar. Ini sekaligus memperkukuhkan imej Google sebagai penyedia enjin carian terkemuka dunia.

4 ulasan:

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

hari-hari guna guggel kat opis.

prasan tuh pagi tadik. Ingatkan PC niy problem..hehehe

sI tEDI berkata...

wah!!! derang untung besar.. kotak lebih besar lah. eekekkeke

Solehah berkata...

isk mcm mana saya boleh tak perasan yekk...huhu.nampak sangat x prihatin kan..

HaSue berkata...

Nak buat sticky post..
Post dulu n3 macam biasa...kuar 'publish status'
klik kat 'edit post' kemudian tukar tarikh sehingga bila kita nak n3 tuh duk kat atas..
macam n3 kad raya zila post hari ni..publish..klik edit post..tuka ke 25sept ke..then publish lagi skali..
hrp leh mbantu..
akak add id zila kat ym ..petak komen kat n3 nih x nampak tadi..ehehe..

Link Within

Related Posts with Thumbnails