TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 12 Januari 2012

Pelangi dihujung gerimis.

Petang selasa dua hari lepas..... mama n abah merewang pi pasaraya hari-hari... beli pakaian sukan Cuteri.... Kesnya Cik Cuteri aku yang satu2nya ni masih tak dapat lagi baju sukan dia..... Nak tak nak terbang gak det mama dekat 30 hengget.....

Then sahabat mama syida call mama nak ambik baju kurung yang dia tempah dengan mama....  Baju dia memang mama dah bawak dengan mama... so mama suruh dia pi ambik je la.... Lepas selesai bagi baju syida ... mama ajak abah makan kat area c-mart arau tu jugak....

Kitorang makan kat restoran Oren Kuning..... makanan dia ok la.... Mama order mee bandung..... boleh tahan la....

Abah.... mmmmm apa lagi nasik peberet dia la.... nasik goreng USA.... macam best bunyiknya..... Tapiiiiiii..... Al-hamdulillah syukur dengan rezeki pemberiandari NYA...........




Nasik goreng USA abah...


Mee Bandung mama ...


Minuman kongsi.... Teh ais...


Menikmati hidangan sambil menikmati keindahan ciptaan Ilahi.... Subhanallah.... indahnya ciptaanmu..... Pelangi selepas hujan.... Atau pelangi gerimis mengundang...... Time ni gerimis.....


Pelangi tujuh kaler..... cantiknyaaaaa....


3 ulasan:

kakcik berkata...

Agak2 dekat USA sana, ada tak nasi goreng tu? :)

JunAina berkata...

Aina kalau balik kampung suka pi makan lewat malam kat Capati Arau, cicah kuah sardin.

Bila agaknya kita boleh kenal2 ek...:)

JunAina berkata...

Aina kalau balik kampung suka pi makan lewat malam kat Capati Arau, cicah kuah sardin.

Bila agaknya kita boleh kenal2 ek...:)

Link Within

Related Posts with Thumbnails