TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 6 Januari 2012

Blurr... and stupid student.

Kelas waste water....
Hari Khamis....
5 / 1 / 2012....
Pukul 2.00 hingga 5 ptg....

Pensyarah dan pesan.... aku jugak dan ingatkan..... Tak tau nak kata student ni pekak badak atau dungu....
Petang semalam mama kluar pi bahagian pentadbiran dalam pukul 4.oo petang... ada urusan yang agak penting jugak......

Mama dah bagi tau dengan pensyrah yang mengajar kelas ni..... Mama nak kluar sekejap.... dalam 1/2 jam mama balik..... Dia kata ok no hal... lagi pun kelas ni dah habis... tinggal nak clearkan sisa2 lebihan sample air kumbahan yang digunakan untuk experimen sahaja...... Then semua bikar2 dan peralatan yang digunakan sahaja yang perlu dibersihkan dan disusun seperti mana yang mama siapkan sebelum kelas dimulakan....

Ok... mama balik dalam pukul 4.30.... mama jenguk tengok makmal water.... masih ada student... tengah tunggu sisa sample yang dikeringkan dalam oven.... Ok mama tinggalkan diorang ... mama tunggu dalam office....

Sisa2 lebihan sample masih ada atas meja kerja...... Bikar2 masih belum dicuci..... Kulit gula2 masih diatas meja.... dan ada kerusi yang patah pulak dibawah meja..... Ok sebab masih ada student mama tak kata apa ...

Then sebelum mama balik dalam pukul 5.30 mama masuk makmal waste water nak tutup lampu dan aircond... So apa yang mama nampak.... Sila lah lihat gambar2 kat bawah ni yew........

Apa yang patut dilakukan dengan student2 ni..... Mama call pensyarah yang mengajar kelas ni...... Pensyarah cakap jangan bersihkan.... biarkan.... dia cakap... next week suruh student2 tu bersihkan... dan buang segala sisa2 yang dorang tinggalkan macam tu saja....

MMMMMm the problem is....... Hari Khamis Minggu depan..... Pagi..... ada kelas pensyarah yang lain... nak guna makmal waste water..... So kalau dah makmal macam ni... apa kes kalau tak di cuci..... Tak kan nak biaq macam tu saja.....Busuk tau tak.... Ayaq taikkkkkkkkkkkkk tuuuuuuuuuuuu.....

Student kelas ni aku tengok dari awal kelas sampai habis kelas memang blurr..... bengap .. dungu semua ada.... Sorry guy..... Sebab korang semua memang lembab nak mampossss.... Stupid... menyusahkan orang....

Minggu depan korang jangan harap nak ambik bacaan BOD dengan aku..... Dan jangan dok berangan aku nak bagi bacaan BOD dekat korang.....end.









1 ulasan:

kakcik berkata...

Harapkan belajar je tinggi, kan? :(

Link Within

Related Posts with Thumbnails