TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 1 November 2011

Watak Pengguna Facebook

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari... ...

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

p/s : korang pula mcm mn??SK bukan kaki fb..so,mmg tak ada dlm list la..hehehehe..
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  N3 copy paste dari sini....

2 ulasan:

kakcik berkata...

Eh! gambar profile kakcik dah berapa lama tak tukar agaknya? Nak buat catatan kat sana pun malas. :)

Nizam berkata...

Ntoh gone gamoknye...

Link Within

Related Posts with Thumbnails