TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 7 Oktober 2011

Apa kena jaga exam dengan cawan pecah.

Memangla tak dak kena mengena... cuma nak bg tau pagi tadi jaga exam punya la bosan... mengatuk tahap gaban..... sampai leh terlena sambil duduk.... hehehhe.... nasib tak dak org perasan....

Hari ni last jaga exam.... dan juga hari ni adalah hari last exam bagi student2 uitm ni....Ini maknakata semester baru dah nak mula... HArap2 semester akan datang tak dak masalah lah yer...



Ni pasal semalam.... Cewad la ni punya pasai..... memula cawan pecah... tak la pecah cuma patah tangkai ja..... Pastu satu lagi benda pecah.... Ala bekas yang dok bubuh lada tu.... lada serbuk la... Cewad main macam mana tak tau prap pi relai..... Huhuhu.... bukan sayang barang tu... Takut kena kaki dia la.....

Ada sapa2 dengaq pembentangan budget petang ni......
Dengaq la no.... Apa2 berita habaq mai....


3 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
ermm..nasib baik tak luka noh?
apa pun nati beli baru..berapa duit je beli kat pekan nat..he he..

budget? dapat bonus lagi....yeahhh

azieazah berkata...

Saya tak dengar semua, tapi yang sempat dengar, para guru dapat imbuhan dan perubahan yang bagusssss sekali!

Nizam berkata...

Nok gune takut luke.Simpan je la buat kenangan....

Link Within

Related Posts with Thumbnails