TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 25 Julai 2011

I'm back.....

Seminggu cuti..... Acctually mama cuti minggu lepas sebabnya my FIL ada kursus di Langkawi.... So tak dak la siapa nak tolong jagakan Si Cewad.... Lagi pun My MIL tak larat la nak melayan Cewad yang lasak....

My FIL kursus dari Isnin hingga Khamis.... 4 hari..... So alang2 mama cuti menjahit le sekali..... Alang2 menyelam minum air sekali... hikhikhik...

Abah pun cuti gak tapi hari Khamis dengan Jumaat ja....
Pagi ni mama sampai office terus check portal staf... Check cuti lulus ke tak.... Huh TAK LULUS..... WHYYYYYYYY....

 Then mam call bos..... Hah bos pulak cuti hari ni..... So yang angkat dia punya kerani..... Kak Ain....
Kak Ain cakap bos tak lulus cuti sebab lasy week audit datang...... kuang2....... mampos mama tak hengat..... Tapi dalam email tak pulak ada tertulis dilarang cuti....

Tapi nak buat macam mana dah terpaksa....Lagi pun last week student cuti2 Malaysia.... so mmg tak dak kelas la minggu lepas.... Rasanya tak salah kot mama nak cuti... Bukannya audit tu nak mai melawat makmal aka bengkel awam kami ni pun..... Mama call tanya member office pasai audit,... diorang mai melawat makmal/bengkel ke tak... Diorang cakap tak dak pulak..... Nasibbbbbbbbb....

3 ulasan:

shida berkata...

hg pun cuti2 malaysia gak la ye.... hehehe

Kunang-Kunang berkata...

Welcome backlah berblog selepas cuti2 malaysia. Semoga dah ringanlah otakkan lepas bercuti.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

best la g cuti² Malaysia...kina nie bila la dpt p. Tahun nie blm lagi berkesempatan taw. Tahun dpn la gamakknye. huk..huk..

naseb bek bos luluskan cuti akk akhirnya.al-hamdulillah...len kali mintak awal² yew. utung dpt bos phm perangai staff. hehehehe

Link Within

Related Posts with Thumbnails