TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 6 Julai 2011

Coklat...coklat...coklat...

Kalau ke Langkawi mmg benda alah ni ja yang teringin nak beli pun... yang lain2 tu tak berapa nak hingin sangat..... pinggan magkuk lagi la tak teringin.... kain batik rasanya kat perlis ni pun banyak... sebabnya kain batik kat langkawi tu pun dtgnya dari indonesia.... kat Ps pun ada....

Lagi satu kain batik kat rumah dah tak terpakai ..... nak tambah lagi.. oh tidakkkk buat semak almari ada....


Yang abah suka... Kat sini ada tapi mahai sikit... alang2 dah ke sana pulau bebas cukai beli aja lah...


Yang ni I suka.... ni pun dah tinggai sekerat dah.....


Yang ni untuk anak2.... askar2.....


Yang ni jugak untuk diorang....


Yang ni pun sama... I tak suka yang ni.... sakit gigi bila makan... manis sangat...


Yang ni untuk my sister ang my brother.... yang ni murah sangat.... offer.... sambaq ja dok tunggu apa lagi.... tapi rasa dia tetap coklat jugak...


Mug ni I suka buat koleksi..... Guna ya bukan simpan....


Cenderahati dari kursus team building....

6 ulasan:

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum Maz,

Kalau ke Langkawi, itulah yang semua orang carikan.

Tak sah kalau tak beli.

kakcik berkata...

Coklat yang kakcik beli kat Langkawi tuari, pembalutnya pun dah tak nampak lagi! :)

shida berkata...

cer nganga nak tgk gigi... hehhe... byk giler cekelat hg beli.... untuk aku tak de?

Ummu Ukasyah berkata...

Banyaknya coklat.. teruja nak g langkawi nak beli coklat juga..

baru tahu kat sana paling best beli coklat..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. best la tgk coklat2.. ni.. nak sikit blh

unai a.k.a puan.U berkata...

nak hershey!!!nak hershey!! gulp!! terliurrr..

Link Within

Related Posts with Thumbnails