TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 27 Jun 2011

Tahajud cinta..... Aaron Aziz ... Remy Ishak.

Kalau dulu layan cerita yang ada muka Remy Ishak saja... ye la start cerita NUR KASIH la..... asal ada drama atau filem yang ada muka Si Remy ni mesti kalut nak tengok....

Filem Cun ada Remy Ishak tu yang layan ...... Hmmm Kalau tak silap drama masa bulan puasa tahun lepas lakonan Remy Ishak jadi bangla... ye ke bangla.... KAlau tak silap masa tu Norman Hakim dengan Abby Abadi sebagai pasangan suami isteri... Tajuk apa entah tak ingat.... Emmmm

Tapi kali ni tukaq pulak... dah demam Aaron Aziz pulak dah.... semua kerana penangan Nora Elina le ni.... Asal ada muka Aaron Aziz ja nak tengok nak download..... Lepas NOra Elina... mai pulak Stanza cinta..... Opssss semalam lupa tengok... tak pa tunggu donload ja..... ni pulak drama Tahajud cinta pulak nak mai... Hmmmm kali ni ada dua hero feberet sekali dalam drama Tahajud Cinta ni.....

Sapa lagi kalau bukan Remy Ishak dengan Aaron Aziz..... Tunggu aje la nak tengok ke tak.....



gambaq asal disini...

Tunggu je la 8 Julai nanti.... nak tau best ke tak tengok sendiri....

Yahooo kelas dah habis..... lalalalalala..

5 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

oh..oh... kedua2 ni hero malaya gitu.. hik..hik..hik.. sib baik dh bersuami.. klu tak.. mau gak cari yg cam hero malaya tu.. :D

Kunang-Kunang berkata...

Assalamualaikum,

Singgah menjengok, semoga sihat.

Sitisifir10 berkata...

Saya malas nak tengok, sbb kalau saya tengok anak pun nak tengok... bila diorang tgk, sama ada diorang akan tidur lewat atau diorang tak buat keje lain yang lebih berfaedah.. nk download pulak..asyik download kemudian tak dan nak tengok..kesian tak? kesian tak??

azieazah berkata...

Setiap kali ada orang minat Aaron jer, saya pasti akan sebut, “Hai Aaron, mujur la ko dah kahwin.” hehehehe

Actually, I pun minat giler kat Aaron gak! hahahaha dia sweet dan romantik!

Gambar Merapu Seorang Menantu...

Solehah berkata...

macam best je cite ni..kene tunggu la kan.

Link Within

Related Posts with Thumbnails