TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 21 April 2011

Peanut Roll dengan Chocolate Moist

Disebabkan mama ni tak brapa nak pandai masak kek... heheheheh so pagi tadi kawan mama hantar kan dua biji kek ni.... ada satu jenis lagi... chese cake.... So ambik dua ni ja..... Emmm rasa rugi plak tak ambik chese cake....

Tadi balik abah dah 1/3 cake chocolate  tu dia bedal..... Anak2 tak brapa nak makan... Terutama Cik Min ... jauh sekali nak mkn..... Kek kacang tu sedap mama dah mkn dah sekali....

Harga kek coklat tu RM12 sahaja dia ambik.... Kek kacang tu dia ambik RM10 ja...... Ramai staff UiTM yang selalu order dgn dia... terutama masa time raya......





Layannnnnn.....

6 ulasan:

cemomoi berkata...

pacak lilin jangan lupo tiup sambil baca doa slamat... eh! tayah pasang la lilin

Miecyber berkata...

Terliur weh....

Robot halus

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kek cekelet moist mmg feveret, huhu..tgk je dh telan ayo liyo ni..hehe..
kek keju..kureng sket..kehkeh..

Sharinginfoz berkata...

yang coklat nampak sodap tu

sonata anak kancil berkata...

sangat sedap! tapi la ni sy dah tutup selera makan kek! (sy akan guna lemak2 kek lama yang tersimpan dalam body ini!!! he3x)

arekymz mukmeen berkata...

ni yg terase nak beli kek coklat ni.
yumm2.

Link Within

Related Posts with Thumbnails