TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 29 Mac 2011

Hujan makin lebat.... masih belum ada tanda2 mau berhenti.

Abah call mama cakap air sungai dah melebihi had.... Katanya lagi Kangar dah naik airnya..... Ya Allah takkan la nak banjir lagi.... Apa2 pun aku redha....

Kalau dah hujan macam ni makin lebat nampak gayanya kena prepair apa yang patut.... Cik Min kat tempat mengaji Al-Quran.... Jangan lah air sungai Gial tu naik lagi.... Paras air dah melimpah ruah... abah cakap sebab dia yang pi hantaq Cik Min mengaji Al-Quran tadi...

Apa2 pun mama berdoa sangat2... jangan la banjir lagi... kesian staff UiTM yang tinggal di Kangar.... Dengar kawan mama cakap air Empangan Tasoh dah dua pintu dibuka..... Kesian jugak dengan student2... dan yang paling kesian Cik Min tengah exem minggu ni.... kalau banjir tak exem la dia esok....

5 ulasan:

arekymz mukmeen berkata...

sama2 kita berdoa.
elakkan banjir.
amiinn.

JunAina berkata...

aina pun baru call mak kat kampung, hujan lebat sangat sampai leh dengaq kat phone...
kesian kat mak kalau kena bah lagi. ari tu pun banyak barang dalam rumah yg rosak.

zulkbo berkata...

SALAM..
harapan tiadalah sebarang
aral ..kalau berlaku juga
semoga Allah permudahkan
urusan anda..

Sharinginfoz berkata...

Cuaca tak menentu sekarang ni kan

sahromnasrudin berkata...

marilah kita berdoa agar kangar tak dilanda banjir kan

Link Within

Related Posts with Thumbnails