TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 22 Februari 2011

Lima student UiTM dan dua student UNIMAP direman...

Crita ni dari pensyarah UiTM sendiri...... Mama tak tahu hal sebenar.... Pn Lecturer ni crita sendiri dengan mama..... Student yang terlibat tu student Kejuruteraan awam UiTM part 2....

Diorang ni direman atas kes merogol student UNIMAP.... Anyway lecturer ni tak tau sama ada student UiTM ni terlibat sama atau cuma penonton sahaja..... Ni kira kes subahat jugak ler.... Student UNIMAP jugak terlibat sama..... tapi cuma dua org saja....

Kes ni terjadi di Kangar.... agaknya budak2 lelaki ni tinggal satu rumah la kot..... ish tak tau buat andaian pulak.... kalau salah dah jadi kes fitnah la....

Emmmm agak2 nak masuk paper tak.... tunggu esok la jawabnya.....

3 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Merosakkan masa depan mangsa dan masa depan sendiri kalau betullah kes ni.

Gara2 nak seronok sekejap . . .

sonata anak kancil berkata...

sepandai2 orang tertangkap jua...lain kali pandai2lah jaga diri dik oiii!!!
nyusah mak bapak aje...suruh belajar - lain pulak dia belajar

Ummi Humaira berkata...

assalamualaikum...

macam2 dah berlaku di akhir2 zaman nie kaaan... mudah2an anak2 kita terhindar lah dr dosa dan noda sebegini ... Na'uzubillahi min zaalik

Link Within

Related Posts with Thumbnails