TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 3 Januari 2011

Hari pertama persekolahan.

Hari ni Cik Min masuk tahun 2... emmm sat saja rasanya... Cuteri dah masuk 6 tahun... Cupian pulak dah masuk 5 tahun....

Pagi ni hujan lebat pulak... askar2 terpaksa bangun awal... sebab hujan sejuk susah juga nak kejutkan diorang... mengeliat entah yang keberapa kali... Tapi Cik Min senang pulak bangunnya.... maklum la nak sarungkan baju sekolah baru.. kasut sekolah baru.... beg baru.... Semangat tahun baru la katakan...

Cuteri dengan Cupian liat sikit... tapi nak juga bangun sebab mama umpan dengan beg dan buku2 baru... cuma baju saja tunggu sekolah bagi....

Mama kena masak air panas la untuk askar2 hari ni... kalau tak ada yang tak mandi nanti....

Mama dalam minggu ni dah start kelas.... tapi hari ni masih free.... cuma kena edit sikit fail untuk tahun baru....

Selamat bekerja ditahun baru untuk kalian juga....moga tahun ini lebih bagus dari tahun lepas...

3 ulasan:

fikaryna berkata...

wah..anak2 mama seme start sekolah dah ..so cuti panjang dah habis bz balik la ni ek..

Abd Razak berkata...

Ermmm...masa berlalu begitu cepat. Dah besar semua askar ya!

ckLah@xiiinam berkata...

Mama pun mula sibuk ya!

:D

Link Within

Related Posts with Thumbnails