TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 4 Januari 2011

Borang Permohonan Peperiksaan Perkhidmatan dan keluar...

Dah masuk 3 tahun mama kerja di Uitm ni... ni la first time nak ambik exem sah dalam jawatan..... Mau nya tak... tahun pertama mama lahirkan Cewad... so tak sempat nak isi borang.... Tahun kedua mama tak tahu sebab masa tu makmal awam belum disambung dengan internet lagi... so dah rugi setahun....Yang member kat makmal ni pun tak kisah nak bagi tahu...

So tahun ni la baru terhegeh-hegeh nak isi borang.... Harap2 sekali ambik dah lulus la yer.... Rasanya exem bulan 5 ni kalau tak silap.... Tarikh tutup borang permohonan 28 bulan ni (JAN).... Rasa takut macam nak ambik exem sijil poli dulu pun ada.... hehehehh..

8 ulasan:

kakcik berkata...

Ha... bukak buku dari sekarang! InsyaAllah boleh lulus nanti tu.. :)

Sharinginfoz berkata...

apa lagi apply

Ain berkata...

bila dah lama tak ambik exam, mesti berdebar semacam jer..

hopefully boleh lulus dengan cemerlang nanti...

CuTeMiUt78 berkata...

insyallah.. semoga berjaya...

suri solehah berkata...

salam..moga berjaya...

Azmiezas berkata...

InsyaAllah lulus dgn cemerlang..

Daleela berkata...

Dear.. kita doakan awak berjaya.. InsyaAllah ada rezeki, kamu pasti sah jawatan..

Rindu plak nak makan ikan bakar kat kuala perlis no..

Botak berkata...

lecturer kat tempat botak study dulu menggeletar masa suruh buat wiring..
dah lah time tu diorang punya exam.. ni semua akibat bila ajar banyak sangat teori berbanding amali..
muehehehehe... :D

Link Within

Related Posts with Thumbnails