TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 9 Disember 2010

Pengasas Facebook disaman lagi.

KOSMO

Kayanya dia... setiap kali disaman hingga berjuta-juta.... Siapa yang memberi kekayaan kepada dia.... siapa lagikan kalau bukan kita..... Setiap kali kita melangut Facebook berjam-jam lamanya... tak kira di rumah atau ditempat kerja..... Tu pun kalau tak  der kerja la.... Duit masyuk dalam poket mat yahudi ni berjuta-juta.....

Tapi tu la... Laman sosial yang diasas ni la yang jadi penghubung silaturrahim kita dengan kawan2.... tempat mengutuk mengumpat.... Tempat buat dosa yang lain juga..... Yang upload gambar2 yang tak sepatutnya diuploadkan tu telah la... KAlau yang perempuan pulak gambar yang seksi meksi.... tunjuk sana sini.....

Dayusnya kaum lelaki membiarkan kaum wanita bawah tanggungannya mendedahkan aurat sana sini...Tapi yang untungnya mat yahudi ni la.... Muda belia dah jadi billionair.... Tak heran kalau disaman berjuta pun.... Maunya nak heran sehari masuk berjuta....

Tapi ada jugak untungnya.... BAgi yang berbisness online.... selain dalam blog....Dalam Facebook juga boleh juai barang.... Tak terkecuali juga yang mengambil kesempatan menipu orang... login Facebook dapat duit... ya la mmg dapat duit... sebabnya kalau nak tau rahsia login Facebook dapat duit kena bayaq dia dulu.... Boleh Blahh....

Kita jugak yang rugi.... kena bayar bil broadband lagi.... streamix lagi tiap bulan....Akhirnya syarikat Celcom... TM... MAXIS dan lain2 lagi jugak yang untuk dengan bayaran yang dikenakan keatas langganan Broadband yang servisnya tak seberapa.... Hanya kerana gilakan blog dan Facebook.... Kuang...kuang...kuang....

Sekian sahaja bebelan mama untuk pagi ini....

3 ulasan:

sonata anak kancil berkata...

dia kena saman pun tak beri kesan...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

give n take...

depa dpt untung, kita pon dapat untung...

TERKINI: LELAKI KAKI PUKUL? DAYUS KAH?

etuza berkata...

Alimaz betul apa anda kata tu..sokong sangat2..inilah dunia teknologi..kita harap kita tidak tersasar jauh..

Link Within

Related Posts with Thumbnails