TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Sabtu, 6 November 2010

Misi bantuan banjir UiTM Arau

Pagi semalam (kelmarin) UiTM Arau menerima bantuan daripada UiTM Peneng... UiTM Shah Alam... dan UiTM Pahang .... Mama sempat jumpa sahabat baik mama dari UiTM Peneng.... Fara (Pinkstar shalala)....

Terima kasih tak terhingga buat sahabat2 UiTM semua.... bantuan kalian semua amat bermakna  buat student dan staf UiTM Arau..... Tapi bantuan untuk staf hanya bagi staf yang tinggal di kawasan KAngar sahaja.... Kami staf yang tinggal di kawasan Arau tak dapat sebab dah bebas banjir.....

Cuma buat student sahaja sebab kebanyakkan student sudah kehabisan kewangan.... Lagi pun duit dekat ATM mesin sudah kehabisan,.... Kesian para student ... ada yang hanya makan roti sahaja..... 


Photobucket

Bas UiTM Peneng...

Photobucket

Geng UiTM Shah Alam yang sporting....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

My best friend.. Pinkstar Shalala ( Fara) UiTM Peneng....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Beratur.... 

5 ulasan:

ckLah@xiiinam berkata...

Moga Allah limpahi keberkatan buat para dermawan..

~♥ iella ♥~ berkata...

adik study kt UiTM Arau..kesian gk kt stdn2 nie..

http://fadthnwan.blogspot.com

maiyah berkata...

lihat le betapa prihatinnya kita rakyat mesia ni ;)

mamashasha berkata...

Salam, harap uitm arau akan ada back up plan
Lepas ni! Kejadian banjir sedikit sebanyak menggugat
Student2 yg masih dlm exam..kesian kan dah ler tgh exam,
Air nk mandi pun takde, makanan pun tak cukup. Semoga bantuan cepat sampai
Kpd student2 yg tersangkut dlm banjir.diorang bkn setakat
Takde bekalan nasi, biskut n roti pun terpaksa berebut dan
Yang paling sadis cash pun takde sbb atm takde duit
Dan rosak.. Sy komen berdasarkn pengalaman adik sendiri yg
Kini berada di uitm arau

ila haron berkata...

bantuan kita berikan kepada semua staff yg rumahnya masuk air banjir..sila ke bilik gerakan hari ni(kmungkinan besar arini ari last) jugak utk beri nama...masih ada lagi bahagian untk anda!!!

Link Within

Related Posts with Thumbnails