TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 22 November 2010

AWAS!!!!!! SMS ini....

Pernah tak kalian dapat sms yang macam dalam gambar kat bawah ni.... Sms ni abah dapat dua hari lepas.... mama juga dapat sms yang sama cuma mama dapat semalam.....Pagi semalam....

Senang saja nak mintak duit org.... dah tu pesan jangan talifon pulak.... Dia cakap ayah ada masalah kat balai police..... Padahal ayah kitaorg ada kat rumah tengah main dengan cucunda tercinta.... hehehhehe malaun mana la yang cerdik terlebih buat kerja macam ni.....



Rasanya bukan org kita...... agak2 org mana ni....

9 ulasan:

ckLah@xiiinam berkata...

Lenggok bahasa Indon tu...

SURIA AMANDA berkata...

mcam orang indon jer..sebab kod no dia +628,hati2 yer..

kakcik berkata...

Kakcik baru baca tentang ini semalam di blog Vic@Diana. Sama sebiji sms macam ni. Macam2 cara... huh! :(

zulkbo berkata...

salam..
macam ni punya
tipu pun ada kan?
terima kasih info..

Echam berkata...

Bunyi macam Pendatang Haram...

Yunus Badawi berkata...

Macam2 cara org nak menipu ni.
Tapi kalau yg mcm ni nampak sgt kelentongnya tu.

siti berkata...

salam.. mmg byk kes skrg ni cmni.. penah dpt gak, tapi pasal tak bayar bil internet.. die soh bayar, siap bagi no akaun.. pelik gak.. tapi buat derk jer..

-fiezaradzi.com-

A pieces of me, Mrs. IdaNizam Isafae... berkata...

ida baru kena je kak...baru tadi..dah siap topap pun..sekarang nie ayah ida kat mekah..dua hari lepas memang hilang phone..ingatkan betul la ayah yang hantar....siap kelam kabut beli topap kat kedai lagi..pastu tergerak hati nak kol ayah kat mekah...bila tanya ayah kat hotel tengah tido...hampeh betul..sib baik leh amik balik topap 30 hinggit tue sebab ida send no. pin topap tue thru sms..kalau directly pi kat kedai topap soh diorang masukkan kompom sekarang nie rasa menyesal tak sudah...mencik la ngan orang camnieh.....

CuTeMiUt78 berkata...

tgk no pengirim tu dah tau.. sah2 dari indon.... jgn layan sms camtu

Link Within

Related Posts with Thumbnails