TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 18 Oktober 2010

Akhirnya dapat balik status ini...

Dah hampir dua bulan kehilangan status ini... hehehe memang patut pun yang haku gatai tangan nak masukkan iklan yang bukan2 tu naper... kan dah kena .. padan muka... 

So minggu lepas I buang segala iklan yang ada.... Hari ni teruja nak tengok web Nuffnang... Fuhhhh teruja bila dapat balik status geli2 ni... Thanks ya nuffy....

Anyway sebenarnya dah boleh cash dah ni... emmmm biar la dulu..... tengok next month kalau rajin.... buat beli baju sekolah anak2... kakakakak...

7 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam alimaz,
Oh..rupanya nuff straight jugak, kan? Tahniah dpt balik. akak tak larat nak buh nuff. malas nak hapdet dan main tukar2 klik. hihi...

ainhany berkata...

salam alimaz,

oooh tahniah...:)
nie dah kira bonus nie..boleh laa blanja kita org sekali kot..

ain nak jugak..tapi camne ek?
leh kongsikan rahsia jaya??

kakcik berkata...

Kakcik pun dah boleh cash out untuk kali kedua, tapi... biarlah dulu. Lebih sebulan baru boleh dapat dari tarikh kita tebus tuuuu... :)

Abd Razak berkata...

Salam...

Untung kan! Sambil berblog dapat bonus...

mamalieyna berkata...

tahniah..leh wat tambhn tuk beli keperluan sekolah anak2..hehe..

luahfikiran berkata...

SALAM,
PENGGANTI BONUS ATAU PENAMBAH ELAUN BANTUAN KHAS ? MANA SATU ATAU KEDUA2NYA?

Sharinginfoz berkata...

baguslah dapat semula kan

Link Within

Related Posts with Thumbnails