TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 6 Julai 2010

Kerana Germany menang duit mama terkorban...

Salam.....Jumaat lepas mama bet dengan abah.... kalau German menang mama belanja dan kalau Argentina menang abah belanja apa saja.... 

MAlangnya nasib tak menyebelahi mama German menang... 4-0... nasib baik cuma bet menang ja... kalau bet setiap gol sekali belanja mati la  mama kena 4 kali belanja.... Nak pulak abah mintak belanja pizza.... 

Mama ingat nak bawak semua askar2 keluar makan.... tapi memandangkan Cik Min... Cuteri dan Cewad dah menidurkan diri.... Kami bawak Cupian saja... Cupian tidur petang tu yang lewat dia tidur.... Untung Cupian la... TApi bawak cupian pun dia tak makan pizza.... yang dia makan ais krim dengan sup ja...

Kalau bawak askar yang bertiga tu kena order lebih pizza sebab mmg tak cukup kalau order satu pan yang Large punya.... Mama tapau la dua pan pizza yang Personal 6" punya untuk Cik Min dengan Cuteri...





Fish Prawn King Pizza..... kamera talipon... bateri kamera habis....

Tunggu final nak bet lagi kot abah pulak belanja.... nak ajak pi secret recepi pulak....kuang4....

4 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
makan itali kita
sesekali erkk?
nampak sedap..hu hu

Azmiezas berkata...

Kita pun tengah tunggu orang belanja..hehehe..

etuza berkata...

Salam.
Alamak menunaikan janji dgn anak2..tak apa...hiburkan mereka dan ceriakan hari2 mereka dgn kasih sayang.

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

huhu...minat bola upenye...xtau la ape yang best sangat pasal bola ni...padehal bola kan boleh beli sorang sebijik...hahaha.;gurau je

Link Within

Related Posts with Thumbnails