TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Jumaat, 9 Julai 2010

Kelas sudah bermula..... Jadual pula full... Hari ini saja yang free

Salam.... minggu ni mmg sibuk sebab kelas dah mula.... Semester ni mama kena jaga makmal Ukur Kejuruteraan... Just a simple duty.... Semester lepas mama kena jaga 3 makmal (makmal ukur, makmal struktur dan makmal Komputer).... Nasib baik semester ni mama cuma kena jaga dua makmal saja... (makmal ukur dan makmal air kumbahan)..

Tak dak la Busy sangat.... sebab Makmal Air Kumbahan mula selepas habisnya Makmal Ukur.... Ringan la sikit Duty haku nieeeee.... 

Makmal ukur just isi borang untuk pengeluaran dan kemasukan peralatan ukur untuk kegunaan student saja.... 

KAlau makmal lain mama kena pantau student buat kerja... bukan apa guna mesinkan....


Photobucket

Ni jadual mama semester ni... JAdual makmal Ukur....

Photobucket

Semalam kebetulan klinik  askar2... nasib baik pagi semalam mama free... cuma ada kelas sat saja.. .... sepatutnya Cewad kena cucuk...... ubat habis la pulak... selamat la Cewad dari demam....

Photobucket

Salah satu aktiviti peberet  derang..... memunggah menan kat klinik..... 

4 ulasan:

sI tEDI berkata...

bagus ye kalau ada klinik yg mesra kanak2 ni. :)

leka derang di buatnya

maaf, lama tak singgah sini! :))

zns berkata...

huhu..lega sikit la yea?
ada tak pelajar2 yang nakal ek?mcm budak2 sekolah..

mamalieyna berkata...

keja kt makmal ke?..best tak? dl pernah ada cita2 jd pembantu makmal..hehe..^_^

Nida berkata...

Salam...

Selamat menempuh alam bz...
seronok tengok budak2 ni leka..

Link Within

Related Posts with Thumbnails