TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 14 Jun 2010

Terima Kasih Folower semua....


Dah 300 folower..... asalnya kami buat blog sekadar suka2.. Atas sindiran sahabat baik.... dah pertanyaan beberapa sahabat yang ada blog... 

Hang tak dak blog ka... awat tak buat..

Dia baca blog orang saja ...

Itu antara sindiran dan pertanyaan sahabat mama.... Then mama bagi tau abah nak buat blog.... Mula-mula abah tak berapa nak galakkan... Then satu malam tu mama tengah tidur seingat mama... Tahun lepas la bulan ni.... Abah create blog then dia tanya mama nak buat blog tak... PAda hal abah dah create dah...

Bukan main suka lagi mama masa tu.... Ingat lagi mama N3 mula2 dulu....perihal keluarga saja... hahahah N3 baru nak belajar la katakan.... 

Dari blog ni mama kenal banyak org...ramai rakan dan ramai juga para sahabat lama yang mama jumpa... semuanya kerana Nuffnang la... Thanks nuffnang.... 

Tapi mula2 dulu ada juga insan yang mengkritik blog alimaz kembara terasing ni.... siap kata dengan kami... Tak dak kerja ka...sebab N3 Banyak dalam 5 N3 satu hari... Hamba Allah ni siap kutuk lagi.... Tak dak kerja ka.. Kerja posting N3 saja....

Sakitnya hati.... TAk tau ka dia yang N3 boleh dibuat auto posting.. Dia siap kata lagi... Pandai ya Computer kamu bloh posting sendiri..... 

Maaf la kalau dia ada baca N3 ni... saya berblog bukan nak cari gaduh dengan sesiapa.... kami ada cara tersendiri macam mana nak posting... LAgi pun blog ni Abah dan mama boleh buat N3 bila2 masa... bila terluang... Kerja2 la.... tak kan kerja tanpa henti...tak kan tak boleh nak berhenti menjenguk blog atau baca paper online....

DAlam dua hari lagi genap blog kami setahun... mungkin blog ni akan berubah wajah sikit...insyaallah.... Ikut pandangan abah la....


12 ulasan:

kenwooi berkata...

nice.. keep it up =)

fikaryna berkata...

sama2 kaseh..

terus terang cakap..org yg memula ryna tegur dlm dunia blog adalah alimaz..

suka blog alimaz n abah..sll ada cerita2 menarik..keep it up!

relevan berkata...

Sama sama..kome pun Folower aok juge..sama sama lah kita yer..

kakcikseroja berkata...

Kadang-kadang kita terpaksa mengorbankan perasaan sendiri kerana nak jaga perasaan orang lain...tapi akhirnya kita kecewa juga!

al-lavendari berkata...

sama-sama sebab saya pun salah seorang follower gak.

blogging ini bagai satu terapi juga kepada saya. hidup ini rasa macam sentiasa ada orang jer di sekeliling kita. taklah rasa kesunyian.

ckLah berkata...

Oooooooooooo, jadinya blog ni berkongsi lah ya! Sebab tu di awal-awal dulu ckLah pernah tersilap bagi komen......ta tau siapa tulis entri, abahnya ka, mamanya ka..he..he..


tahniah...

Abd Razak berkata...

Salam...

Wah dah nak sambut ulang tahun pertama erk..saya ni slow sikit buat N3 seminggu hanya mampu buat 2 jer..

maiyah berkata...

tahniah.. dah nk dekat sethn umr.. maju blog utk kita ngeh ngeh

Yunus Badawi berkata...

Salam.

Tahniah kerana tak sampai setahun dah 300 org pengikut. Itu tandanya n3 di sini bagus2.

Saya dah 2 tahun berblogging belumpun sampai 200 org pengikut huhuhu

Eza Rashid berkata...

alimaz,,,igt lah,,,org yg pndg rndah pd orng len tulah looser,,,,ptot dy sokong awk,,,,lgpown awk nyer blog santai,,,,xdelah trlalu berat,,,,sume bleh ikot,,,keep it up,,,nang me back ya,,,

etuza berkata...

Cantik angka 3 0 0. Mana nak cari teman sebegitu banyak. Tahniah, x payahlah layan sangat apa kata tetangga atau siapa saja. janji kita x kacau diorang. kata orang kita dapat pahala bila kita di umpat.
Tahniah 1 more.

abadi romeo berkata...

Salam...aku follower baru..baca N3 ni mcam terasa lak..maklumlah aku baru buat blog sehari dua...macam allien rasa..dok kat planet mana...sronok dah ada follower walaupun sorang..apatah lagi dah cecah 300..wokay pe...

Link Within

Related Posts with Thumbnails