TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Selasa, 29 Jun 2010

Shopping free at Stor Pusat UiTM Perlis

Salam....hahahahah habis tak dak N3 dah .. semalam ajak abah pi stor pusat UiTM ambik barang untuk student dan staff...  biasa la student dah nak masuk ni.... sibuk tu tak la sangat... prepare awal2 kan senang...


Muka letih..... penuh troli tu...

Penuh kereta...al maklum la kreta kecik ja....

6 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

Penuh tu troli akak bershopping ...huhu

zulkbo berkata...

salam..
mak aihhh..
shopping sakan nampak
murah ka?

Yunus Badawi berkata...

Salam Alimaz,
Org luar mcm saya ni boleh tumpang shopping free jugak ke? hehehe

psst - dapat satu kotak kertas double a tu pun ok jugak hahaha

lynn_82 berkata...

mama..nnt amik award kat blog aku

Nida berkata...

salam

mesti turun 3 kilo lepas tolak troli tu..:)

nza berkata...

sabor jelh....letih nooo.......

Link Within

Related Posts with Thumbnails