TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 21 Jun 2010

Kursus penyelenggaraan PC dan Printer- Day Two....

Salam... seminggu lepas kursus hari ni sibuk sangat..... masuk kerja pukul 8 pagi tadi tak sempat nak on9 pun.... Sampai ja ofis terus Isi borang pengambilan peralatan pejabat dan pembelajaran.... kena isi borang dulu baru boleh ambil barang kat stor pusat....


Pukul 9.00 pagi mama ada mesyuarat moderator cuti dengan en. Sohaimi....


Lepas mesyuarat mam terus ke bilik Puan Juhanah kami punya penyelaras makaml ....ambil borang2 yang dia dah sains....


Then mama terus pi HEA jumpa En. Mukhlis kami punya KOORDINATOR PROGRAM.... sains sana sains sini.... Tunggu dia habis dia punya kerja dengan orang lain dulu ada la kot dalam  sejam......


Turun tingkat bawah HEA pi jumpa member mintak tunjuk cara guna mesin potostat... potostat sendiri lagi senang lepas ni tak payah suruh org sebab dah tau macam mana nak buat....


Last sekali call abah seruh ambil sebab hujan lebat sangat... Balik ofis dah dekat pukul 12.00 tghari.... 


Ok la sibuknya pagi ni... 


Hari Sabtu hari tu balik  rumah Tok Didah..... Ni baru nak upload gambar kursus hari Jumaat minggu lepas.....


Ok la layan la apa yang patut..... Kena buka dan pasang CPU... agak2nya mama dengan abah boleh la sikit2 setakat nak pasang2 Cpu nih....


Buka duli.... org lain yang buka...


Kusyuk tengok cikgu mengajaq..


Pasang jangan tak pasang.....

Abah tolong pasang ka tolong tengok....



Mama tolong ambi, gambaq...kui3...

Dah siap kumpulan mama.....semua dah berpunya... kecuali gadis genit sebelah mama nih....


Cikgu bagi komen.....

Best... next semester nak pi lagi......

3 ulasan:

maiyah berkata...

dpt ilmu dan sronok bersma yg lain kan..

penjejak maya berkata...

salam,

best nengok kursus camtu moga dapat sarat dengan ilmu pengetahuan baru..

nana berkata...

singgah sat no...

Link Within

Related Posts with Thumbnails