TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 5 Mei 2010

Dasar tak beradap !!!!!


Salam.....

sesetengah orang melayu ni memang tak berapa nak beradap la... eeeeeeeeeeeee tak sukanya.... Bila ada orang masuk bilik ofis tak reti2 nak ketuk pintu bagi salam.....

Macam tak bertamadun... Belajar tinggi melangit tapi adap tak dak langsung.... ok tu saja nak cakap...

Kalau anda bagaimana ya....nak kata apa ya dengan orang yang macam ni....

9 ulasan:

sI tEDI berkata...

x suka juga prg mcm tu!

main redah jek..
kena hantar dia ke kursus adap susila

relevan berkata...

Bagi je faying kick kepada orang yang tak reti bagi salam nih..hehe!

nabila berkata...

tu la...stgh org da lupe adab..klau ikut resmi padi makin berisi mkin mnunduk... ni mkin berisi makin poyo..nth lorrr

bspotgurl berkata...

Agaknya dorang tu dah terbiasa dgn style camtu even kat overseas pun dorang tau jugak cemane nak knock the door

zan-xray berkata...

mesti orang pangkat tinggi tu.. biasalah lebih mementingkan standard dari adab

mamalieyna berkata...

tu la masalahnya..nak kata tak sekolah, sekolah dh habis tinggi..aduhaii..tak dapek nak nolong! :p

fikaryna berkata...

sound jer..

ZOOL@TOD berkata...

Buat signboard besaq-besaq. Mungkin dulu dia tak belajar Kajian Tempatan dan Sivik kot?

wany berkata...

suruh jer org tu kuar semula.. n bagi salam balik..

Link Within

Related Posts with Thumbnails