TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Khamis, 22 April 2010

Apa yang anda nampak.....


fikir-fikirkan....

20 ulasan:

sI tEDI berkata...

polis trafik memotong di garisan berkembar?

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

selalu dh akak tgk cenggini.

Kalo dorang leh saja walaupun bkn nak rushing pun..

NICK IRFAN berkata...

eh! gmbr ape plak tu kak yg kaler merah tu? baju akak ke? atau hantu sy tersesat ke sana??? hmm.... misteri..

Azmiezas berkata...

bayangan gambar org yg ada dlm kete kan bcoz u snap this picas

dari dalam kete/cermin depan kan??..(apa aku merepek ni..)..hihihi..

nieda berkata...

polis trafik potong double line

kt traktor tu apa benda ek

mamalieyna berkata...

DILARANG MEMOTONG! Nak report kt en suami la..abg polis nieee...eeeiii..! :p

maiyah berkata...

haha.. kantoii.. ambik plte nombor tu

sI tEDI berkata...

he he he he

setakat ni aku juga gagal nak upload gmabar pakai benda alah tu! ekekekekek

relevan berkata...

Orang lain tak boleh ..dia boleh buat gitu..

Yunus Badawi berkata...

takkan kawan2 dia nak saman dia? Itulah gunanya ada ramai kawan muahaha

Frodo Baggins berkata...

nampak kereta!!! hahahhaha
sure ke dia potong double line tu?

mmm ... gambar ble bg 100101 cerita.
ekekekkeke


>>__<<

Sitisifir10 berkata...

tp...takkan nk follow tractor tu?? lambat gile tu

Che' Pit berkata...

err kepimpinan melalui teladan.. cuba ikut belakang dia, mesti dia berhenti saman kan

Solehah berkata...

hehe..tu la tu..

Werdah berkata...

Salam Alimaz.

Agak-agak dia tahu tak org snap gambar dia.

sI tEDI berkata...

tapi kat belakang jengkaut tu macam kulit duiran yg terpancul dr kereta kamu!
ha ha ha

sI tEDI berkata...

oH! yg ni! aku dah jawab

zan-xray berkata...

Jadi apa tindakan seterusnya..
geram kat sini saja lah kot.
macam kes timun dengan durian.

blueCITY® berkata...

namapk keta polis trafik kat line kanan dan back hoe kat line kiri.

camana dak tedi leh nampak keta polis tuh potong line berkembar?
haahhaha...
=p

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm nampak2.. mentang2 la dia traffik kan.. blh plak dia langgar undang2 kan...

Link Within

Related Posts with Thumbnails