TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Rabu, 7 Oktober 2009

The store...Kangar

Tarikh:05/10/2009
Masa:Tengahari....
Tempat:The store kangar
Perkara:shoping baju askar-askar


Sempat lagi menyingah kat tempat kasut.....tengok ada yang berkenan...


Tengok...belek..mana yang berkenan dihati....


ha..ha nie le kasut mama ...ok le jugak sebab lembut (soft) tu yang pilih lagi pun dia tak berapa tinggi (high hell) macam kasut mama yang lain..


pilih jangan tak pilih mama...


emmm yang nie ok....ke abah...jalan...


yang nie untuk cewad ...


emmm..tengok ada macam-macam babay walkers kat sini...ingat nak beli le satu untuk cewad...yang lama askar-askar dah hancurkann....


kereta sport untuk cewad...muahahah...

5 ulasan:

Solehah berkata...

syoknya bershopping..teringat kenangan zaman belajar dlu..e store la tempat membeli belah..

ZOOL@TOD berkata...

Boleh ganti Adibah Noor jadi model the store. he.. he.. he..

mamalieyna berkata...

yuhu bestnyer soping moping ni..sgt suke la..hehe..taksah soping kalu tak beli baju tuk anak2 ye.. :)

Watierman berkata...

Shopping ...jgn tak shopping...Abahnya kata ada lagi..belen duit lepas raya...beli untuk Deepavali pulak....jgn mare yer!!!

wardah berkata...

shonoknya shopping...paling best pi kat tmpat anak2 (bhgn baby) tgk baju depapun dpt terapi...he..hee..

Link Within

Related Posts with Thumbnails