TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Sabtu, 26 September 2009

Kasut pa pulak nie....

Untuk Wanita yang 'gila' kasut tumit tinggi(high heel shoe) boleh le mencuba kasut terbaru nie...Berani??? nama kasut ini... Mojito Shoe...



Kasut ini telah direka oleh.. Julian Hakes di London.Tujuan utama rekaan kasut ini hanya untuk mengurangkan 'material' yang sering digunakan.kasut ini menggunakan 'carbon fiber' gentian kaca dan dilitupi dengan lapisan kulit(leather) diluarnya..Jika anda perhatikan...ia memang direka untuk kegunaan kaki anda...Jadi macam mana....berani nak cuba...???
-----------------------------------------------------------------------------------------
Selesa ka..??Macam tak pakai kasut je...hehe...

3 ulasan:

zai berkata...

Isk..pening tengok macam ular kena bedal jer ni..boleh lekat kat kaki ke camni alimaz ?

.fatin nabila. berkata...

hai. tq follow blog i. :)
salam aidilfitri.
nway, kasut ke tu? lain mcm tol design dia.
4 sure, org bolat mcm i xleh pakai tu, mau sakit tapak kaki..
hehe

sI tEDI berkata...

kasut ke ni? naya je kalau pakai!

Link Within

Related Posts with Thumbnails