TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Isnin, 14 September 2009

Balik kampung pakai nie..

Mesti gempaq...gila punya...pastu orang kampung tanya Bank mana ko rompak..???..cit..

BMW Vision...
Menggunakan teknlogi hybrid (2 electric motors and a three-cylinder turbo-diesel engine) , tidak lebih 3.76 liter untuk 100 km..
Berkapasiti..356 kuasa kuda.
Kepantasan..100 km/h hanta dalam 4.8 saat

Sapa-sapa yang kampung dia jauh kat utara nie boleh le cuba pakai...jimat minyak nie ...TOL..??..pastu makan mee segera yee...kuang...kuang..




6 ulasan:

Solehah berkata...

hehe..tumpang tgk gambo je la..nak beli ni tah bile dapat..

zai berkata...

cantiknyer kete tu, kak zai ada sebijik kat umah camtu..anak2 selalu bawak tapi kete mainan la hehehe..alahai sampai matila tak merasa nak pakai..setakat nak merasa duduk kat dalam tu boleh kot kalau g kat tempat pameran kete tu kan ?

sI tEDI berkata...

ha ha ha ha.. maunye pengsan orang kampung tengok!!!

ZOOL@TOD berkata...

Confirm tak boleh beli sebab kat rumah mak mertua kena parking bawah rumah (nanti tak boleh bukak pintu kereta)

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

semalam saya baru nampak satu BMW gak..tapi X6... membara tengok ..besar giler..
sekadar tengok jer ...huhuhu..

deeja berkata...

pepatah org perak"biar papa...asal bergaya"..hihihi.sendiri mau ingat

Link Within

Related Posts with Thumbnails