TeRiMa KaSiH PeNgIkUt SeTiA

Ahad, 26 Julai 2009

Arau-Restoran Ana Muda





Malam ni askar-askar ajak pi makan chicken chop... Che Min la gaduh lama tak makan katanya... dah lama kami tak pi situ...seingat mama la last kami pi masa tu Cupian kecik lagi .... Tak leh jalan lagi la... mama pun belum keja lagi masa tu...Pastu lepas maghrib lebih kurang pukui 8.30 malam abah bawak la kami anak beranak pi makan kat Arau Restoran Ana Muda.. dulu nama dia Restoran D' Jelapang..... Kat situ ada western food...dan ada 'gazebo' macam duduk atas beranda rumah la pulak... Che Min, Cuteri dengan Cupian makan chicken chop... mama makan burger ja... abah cam biasa la mesti nak kena makan nasik....Cewad tengok je la keh3...tak pa tunggu cewad besaq nie.... Sian plak depa makan sambil menggaru... Nyamuk banyak.... Layannnnn.

------------------------------------------------------------------------------------------
*Anak-anak zaman la.....

4 ulasan:

AdeLaide NinaSe.. berkata...

ooo... bru perasan, mkn bersila ekk kt restoran tuh??

♥Hernee Nazir♥ berkata...

syok nye mkn..hehehe

ibu_umairah berkata...

selera nya tengokkk makan bersila!!!!!!!yummmy

ibu_umairah berkata...

amboiii sedap nyaaaaa makan.......bersila lagi itu!!!!!!!

Link Within

Related Posts with Thumbnails